FIETSEN

Ben je op zoek naar een elektrische fiets, sportieve fiets of stadsfiets? Om je snel, filevrij en klimaatvriendelijk te verplaatsen of om je lekker te ontspannen in openlucht? Of wil je een partner die een complete fietsvloot voor je bedrijf of organisatie kan voorstellen én beheren? Inclusief de mogelijkheden voor aankoop of leasing? CD Bikes heeft een oplossing voor elke fietsvraag.

WELKE FIETS PAST BIJ MIJ?

EEN STIJLVOLLE UITRUSTING? GOEDE ACCESSOIRES?

CD Bikes biedt ook uitrusting & accessoires van diverse merken.

UITRUSTING & ACCESSOIRES

LIEVER INDOOR TRAINEN?
DAT KAN OOK!

Bij CD Bikes vind je de indoor trainer op jouw maat.

INDOOR TRAINERS

ELEKTRISCHE FIETSEN & SPEED PEDELECS

Fiets je elektrisch, dan ga je sneller, kom je verder en verbruik je minder energie. Het komt er vooral op aan de juiste keuze te maken. Het aanbod e-stadfietsen, e-mountainbikes en speed pedelecs is overweldigend. Wij stellen je enkele gerichte vragen en leiden je naar de e-bike die het best voor jou geschikt is.

SPORTIEVE FIETSEN

Modderduivel, kasseienvreter of bergkoning? Elke sportieve fietser rijdt bij CD Bikes als een winnaar buiten. Kom onze racefietsen, mountainbikes, gravelbikes en hybride sportfietsen bekijken. We selecteren uit topmerken voor het type fietser dat jij bent, van enthousiaste beginner tot doorgewinterde allrounder.

STADSFIETSEN

Voel je je het best op een gewone stadsfiets? Wil je paraderen op een lifestyle of urban bike? Of zijn je kinderen toe aan een eerste of – omdat ze groeien als kool – tweede fiets? De specialisten van CD Bikes tonen je het actuele aanbod tweewielers en houden rekening met wat jij nodig hebt – tassen, verlichting, spatborden – om veilig te fietsen.

CORPORATE

Heb je een bedrijf en wil jij je medewerkers motiveren om op de fiets naar het werk te komen? CD Bikes helpt met leasing en beheer van fietsvloten. We werken samen met leasingfirma’s zoals Cyclis, KBC, O2O, C-TEC en Velobility. Neem gerust contact op voor een offerte op maat.