Over CD Bikes

De initialen ‘CD’ in CD Bikes zijn die van Chris Deckers, iemand die overal de weg kent. Want als oud-wielrenner fietste hij door berg en dal. En sinds 2004 maakt hij klanten wegwijs doorheen fietsenland met zijn zaak CD Bikes in Heist-op-den-Berg.

CD BIKES WEET WAT FIETSERS WILLEN

Fiets je voor het eerst enkele kilometers naar school? Ben je een fanatieke bike commuter die elke dag naar zijn werk in Antwerpen fietst? Maak je graag ritjes op een elektrische fiets? Doe je als wielertoerist met de vrienden graag een toertje op zondag? Stuif je liever met je mountainbike over slijkerige paadjes? Of heb je een hart voor de koers én de ambitie om profwielrenner te worden? Bij CD Bikes voel je je meteen thuis. Omdat wij weten wat jij als fietser wil.

SERVICE DOET FIETSEN

Als ex-wielrenner heeft Chris Deckers het vaak ervaren: heb je een technisch probleempje, dan moet je snel en goed geholpen worden. Daarom krijg je bij CD Bikes altijd persoonlijk advies en een topservice. Je ziet ons aan het werk in ons open atelier, je bent hier welkom om fietsen te testen en je bent er zeker van dat we je snel weer op weg helpen. Fiets ze!

Chris Deckers in CD Bikes Heist-op-den-Berg

Je krijgt bij CD Bikes een topservice door mensen die met hart en ziel van fietsen houden. Wij willen dat jij je goed voelt op je fiets.

Chris Deckers

BIKE FITTING

Je lichaam en je fiets
in harmonie. 
Tot op de millimeter precies.

OPEN ATELIER

Fietsspecialisten
aan het werk.

Kijk en geniet van techniek.

DIRECT LEVERBAAR

De voorraad is groot,
de snelheid super.
Zo sta je direct op de pedalen.

TOPMERKEN

BMC, Stromer, Pinarello,
De Rosa, Scott, Wilier,
Giant, LIV …

FIETSEN
INDOOR TRAINERS
UITRUSTING & ACCESSOIRES

Beste klant,

Een goede service aanbieden is steeds onze hoogste prioriteit. 
Om tijdens deze drukke periode alles in goede banen te leiden en jouw bestelling sneller op te kunnen volgen, houden wij vanaf nu woensdagvoormiddag onze deuren gesloten. Wij danken jullie voor het begrip.

Team CD Bikes
Chris, Davy, Ellen, Marc, Stef en Tom

NIEUWE OPENINGSUREN
Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 
09u00 - 12u00 & 13u00 - 18u00
Woensdag: 
13u00 - 18u00
Donderdag: 
09u00 - 12u00 & 13u00 - 18u00
Vrijdag:
 09u00 - 12u00 & 13u00 - 18u00
Zaterdag: 09u00 - 12u00 & 13u00 - 17u00
Zondag: GESLOTEN